3. Sponsorer

Jeg er ambassadør for Hechmann Running og Løberen:

3c82eb_3f4f0fc2b9174be29ebc0a95a7618428.png_srz_p_210_209_75_22_0.50_1.20_0

Løb langsomt og bliv en hurtigere løber. Det er kort fortalt træningsfilosofien i Hechmann Running. Alle løbeprogrammer er tilrettelagt af Claus Hechmann, der er træner for flere af landets bedste langdistanceløbere. Han går ind for en varieret form for udholdhedstræning med en lav samlet intensitet.

Hechmann Running er en online løbeklub for alle ambitiøse løbere, uanset niveau, der gerne vil forbedre sig på 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton. Alle medlemmer i Hechmann Running træner ud fra løbeprogrammer tilrettelagt af forfatter og foredragsholder Claus Hechmann.

Løbeklubben byder på fællestræninger, et netværk af motiverede løbere, en masse løbefif og fordelagtige priser på blandt andet personlig træning og professionelle løbetest.

Jeg har været ambassadør for Hechmann Running siden 2015 og fungerer også som uddannet løbetræner i klubben.

Klik ind på Hechmann Runnings hjemmeside og se mulighederne for træningsprogrammer og fællestræninger i hele landet!

loberen_logo_download

Løberen har eksisteret siden 1996 og har, udover en stor online butik, også 8 fysiske butikker i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Vejle, Roskilde, Hillerød, København og Lyngby.

Løberen er et af landets mest kendte special-butikker og Løberen har baseret deres forretning på ideen om, at give løbere, motionister som elite, en grundig og seriøs vejledning i forbindelse med køb af løbesko og andet udstyr til løb

Jeg har været ambassadør for Løberen siden 2015.

Klik ind på Løberens hjemmeside og se deres store udvalg!

 

Skriv et svar